Käyttöehdot

1. Yleistä

1.1. www.helenavatanenart.com - verkkokaupasta vastaa HelenaVatanenART 3122085-8 (jäljempänä "Palvelun tarjoaja"). 

1.2. Rekisterin ylläpitäjä:  HelenaVatanenART ( 3122085-8)

Helena Vatanen, Jääkärinkatu 15, 80220 Joensuu. Tel: +358451340794

1.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palvelun tarjoajalle.

2. Muutokset

2.1. Palvelun tarjoajalla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Palveluun.

2.2. Palvelun tarjoajalla on oikeus muuttaa yksipuolisesti tämän käyttäjäsopimuksen ehtoja ilmoittamalla asiasta sähköpostilla, kirjallisesti tai Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy muutokset palvelua käyttäessään.

3. Henkilötiedot ja niiden käyttö

3.1. Käyttäjän antamat henkilötiedot kerätään ja tallennetaan Palvelun tarjoajan asiakasrekisteriin. Pakollisia tietoja ovat etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, ja puhelinnumero.

3.2. Palvelun tarjoaja ei luovuta tietoja ulkopuolisille.

3.3. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden luovuttaa Käyttäjää koskevia tietoja viranomaisten käyttöön, mikäli Käyttäjä on toiminut lain ja hyvän tavan vastaisesti.

3.4. Palvelun tarjoajalla on oikeus evätä tilaus tarvittaessa.

3.5. Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää sähköisessä suoramarkkinoinnissa vain, jos Käyttäjä on antanut tähän suostumuksensa.

3.6. Käyttäjällä on Palvelun kautta oikeus tarkistaa itseään koskevat henkilötiedot, muuttaa niitä tai poistaa tiedot rekisteristä kokonaan.

4. Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

4.1. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain lain ja hyvän tavan mukaisiin tarkoituksiin. Käyttäjä sitoutuu olemaan käyttämättä tai kopioimatta Palvelussa olevaa kuvamateriaalia.

5. Tilaaminen

Tilauksillamme ei ole minimitilausrajaa.  Teostoimituksiin sovelletaan Suomen Postin hintoja. Teokset lähetetään kirjattuna ja särkyvänä lähetyksenä. Särkyv'än lähetyksen kulu on 10 €. Postikulut maksaa asiakas. Toimituskulu ilmoitetaan tilauskohtaisesti.  Verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin. Verkkokauppa ei takaa, että sivuilla näytettäviä tuotteita on saatavilla. Jos tuote loppuu ennen kuin asiakas on maksanut tilauksen, poistuu tuote asiakkaan ostoskorista. Ostaminen ei edellytä rekisteröitymistä.  Onnistuneen tilauksen päättää tilausvahvistus, joka lähetetään automaattisesti tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tilausvahvistus kannattaa säilyttää. Tilausvahvistuksesta voi myöhemmin tarkistaa tilauksen tiedot. Kun tilaus on maksettu, se siirtyy käsiteltäväksi eikä tilausta voi enää muuttaa. Verkkokaupalla on oikeus olla hyväksymättä tilausta syytä ilmoittamatta. Verkkokauppa pidättää oikeuden tilauksen perumiseen myös selvien hintavirheiden osalta. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa niin merkittävästi tuotteen oikeasta hinnasta, että asiakkaan katsotaan ymmärtävän virheellisyys. Ostamalla verkkokaupasta tilaaja hyväksyy, että verkkokauppa lähettää tilaajalle kirjepostia, sähköpostia tai tekstiviestejä tilaukseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa.

6.1. Tilauksien käsittely

Tilaukset käsitellään ja lähetetään 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Toimitusaikaa tilaushetkestä paketin saapumiseen kuluu n. yksi viikko. Tilaukset pakataan asiaankuuluvasti Palvelun tarjoajan taholta, eikä niillä ole palautusoikeutta. Vahingon tapahtuessa kuljetuksen aikana, asia tulee selvittää Suomen Postin kanssa ja/tai selvästi vaurioitunutta pakettia ei tule vastaanottaa Suomen Postilta. Vaurioitunut lähetys palautetaan postiennakolla Palvelun tarjoajalle.

6.2. Maksaminen

Verkkokaupassa tilaus maksetaan ennen tuotteiden toimittamista. Kun tilaus on suoritettu loppuun ja lähetetty Palvelun tarjoajalle, lähetetään asiakkaalle maksupyyntö Palvelun tarjoajan pankkitietoihin. Makasupyynnössä huomioidaan mahdolliset postikulu-muutokset. Maksamisen jälkeen lähetämme asiakkaalle sähköpostitse tilausvahvistuksen tilatuista tuotteista. 

6.2.2. Maksut luottokorteilla

Ei käytössä.